Вгору

Абонентське обслуговування

Даний вид підтримки web-ресурсу містить у собі сукупність вибіркових послуг технічної підтримки, наповнення та обслуговування сайту. Найчастіше використовується саме комбінований варіант супроводу ресурсу. Пов’язано це з тим, що дуже рідко наші замовники потребують чогось одного. Все одно настають моменти, коли необхідно оновити не тільки контент, а й провести технічне оновлення.

Спираючись на потреби кожного з web-ресурсів, ми надаємо пакет послуг, який включає перелік усіх необхідних робіт для підтримки web-ресурсу в актуальному стані. Спеціалісти ITLab Studio нададуть абонентське чи разове обслуговування Вашого ресурсу. Залежно від типу web-сайту та від обсягу необхідного переліку робіт, ми формуємо для кожного замовника індивідуальний пакет послуг, який міститиме в собі виключно ті послуги, які Вам необхідні, тому Вам не доведеться сплачувати тарифний план, який Ви не використовуєте повністю.

Періодичні разові оновлення ідеально підійдуть для невеликих сайтів, завдання підтримки яких зводиться до оновлення або додавання статичних інформаційних сторінок.

Абонентське обслуговування передбачає постійну технічну підтримку, планомірну модернізацію та регулярне оновлення веб-ресурсу. Такий спосіб підходить для великих інформаційних чи комерційних веб-ресурсів.

Підтримка надається на договірній основі. Пакет послуг гарантує стабільну роботу веб-ресурсу, оперативне оновлення та розвиток Вашого бізнесу. Вартість обслуговування сайту обговорюється з кожним клієнтом окремо. Ми підберемо найвигідніші умови співпраці саме для Вас!

Абонентське обслуговування в ITLab Studio передбачає такі умови надання послуг:  

  • Щомісячна звітність про проведені роботи з описом результату виконання; 
  • Фіксована абонентська плата; 
  • Суворий перелік лише необхідних послуг; 
  • Лімітується мінімальна та максимальна кількість годин з проведення робіт; 
  • Консультація з питань наданих послуг.

Абонентське обслуговування не включає:

  • Послуги, що не підпадають під технічну підтримку або супровід web-ресурсу. До них відносяться: веб-дизайн, модульна технологія, web-маркетинг;
  • Наповнення контентом всього веб-ресурсу;
  • Роботу над web-сайтом 24 години на добу в режимі нон-стоп без перерв і вихідних (роботи проводяться виключно в рамках робочого режиму компанії);
  • Доопрацювання сайту на самописних CMS-системах (працюємо виключно з технологіями, які розміщені в переліку послуг з розробки).