Вгору

Мобільні додатки під iOS

Майже 20% мобільних пристроїв у всьому світі працюють на операційній системі iOS. Головний плюс – аудиторія iOS віддає перевагу високоякісному софту і готова за нього платити.

При створенні додатків (застосунків) для мобільних пристроїв багатьом замовникам необхідно визначитися – випускати додаток для користувачів iOS або тільки для власників пристроїв на Android. З одного боку, більшість людей у ​​всьому світі користуються Android-пристроями. Але з іншого – власники iOS більш схильні користуватися платними програмами та здійснювати внутрішні покупки. На користь того, що насамперед варто робити iOS-додаток, кажуть кілька аргументів.

Аналіз ринку показує, що застосунки на iOS краще монетизуються. Основним аргументом є той факт, що на iOS-додатках простіше заробити. За статистикою, власники iPhone та iPad охочіше купують додатки, а потім готові платити ще й за додаткові можливості. Не тільки з фінансової, але і з технічної точки зору, iOS має суттєві переваги. Створити додаток для цієї ОС набагато простіше і дешевше, ніж для більш популярного конкурента. Особливо, якщо Ваша мета – універсальний продукт, доступний для більшості користувачів.

Розробивши додаток під iOS Ви зможете охопити більше 90% користувачів даної платформи, оскільки 65% всіх мобільних пристроїв цього бренду підтримує останню версію програмного забезпечення, чим не може похвалитися основний конкурент через занадто велику різноманітність технопарку пристроїв і різних версій операційних систем, які дуже динамічно старіють.

В даний час не можна ігнорувати потужний ринок всесвітньо відомого бренду Apple, адже їх мобільна платформа iOS вважається найкращою і найпопулярнішою у своєму роді. Тому, якщо Ваш бізнес спрямований на ринки США, Канади, Європи та Австралії, які є найбільшими ринками компанії Apple, це означає, що розробка мобільних додатків для пристроїв, що працюють на операційній системі iOS, є обов’язковою.

Фахівці ITLab Studio розкриють весь потенціал Вашої ідеї та втілять її у якісному мобільному додатку для платформи IOS.